Που θα μας βρείτε
Δείτε τα Βίντεο μας


  Valencia Cup - Η Ακαδημία μας κατέκτησε σε συλλογικό επίπεδο το μεγάλο Τρόπαιο συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία
Print

2-4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010

Ταξιδεύοντας στη μακρινή Ισπανία στα πλαίσια των διεθνών τουρνουά ζήσαμε ανεπανάληπτες στιγμές. Τα παιδιά μας εκπροσώπησαν επάξια την ακαδημία μας και την χώρα μας κατακτώντας την πρώτη και δεύτερη θέση αντιστοίχως 1998 και 2000. Η εμπειρία ήταν φανταστική νοιώθοντας ρίγη συγκίνησης στους τελικούς παρελαύνοντας με την ελληνική σημαία τα παιδιά μας και ακούγοντας τα ονόματα των παικτών από τα μεγάφωνα του σταδίου της Valencia.
Εκεί που στήθηκε ένα τρελό πανηγύρι ήταν όταν η Ακαδημία μας κατέκτησε σε συλλογικό επίπεδο το μεγάλο Τρόπαιο συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία. Το Τρόπαιο αυτό φεύγει για πρώτη φορά από την Ισπανία από το 2003 διότι είναι η πρώτη φορά που το κατακτά ξένη χώρα και αυτοί ήμασταν εμείς «GRECIA».
Τα παιδία μας δώσανε 23 Αγώνες με 13 Νίκες - 4 Ισοπαλίες -6 Ήττες. Αγωνιστήκανε σε έξι κατηγορίες γεννηθέντων 1994-95-96-98-99-2000. Η κατηγορία 1998 κατέκτησε την πρώτη θέση και η κατηγορία 2000 την δεύτερη θέση χάνοντας στα πέναλτι. Δύο παίκτες της Ακαδημίας μας αναδείχτηκαν MVP  ο Παυλίδης Ευάγγελος γεν. 1998  και Τσιγγάρας Χάρης  κατηγορία 2000. Μετά από δέκα χρόνια λειτουργίας οι BEBIDES διέπρεψαν και στο εξωτερικό κάνοντας περήφανους τους γονείς τους και τους προπονητές τους.
Συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στους προπονητές τους για τις μεγάλες στιγμές που μας χάρισαν και που θα μας μείνουν αξέχαστες  καθώς και στους γονείς τους για την αμέριστη συμπαράσταση τους στο έργο μας.

Δείτε τις φωτογραφίες απο την Ισπανία

Ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας
Κερμανίδης Παναγιώτης