Που θα μας βρείτε
Δείτε τα Βίντεο μας


  Τα δέκα "παιδιά" του Δώνη
Print

Τα δέκα παιδιά του ΔώνηΟ προπονητής του ΠΑΟΚ προώθησε στην πρώτη ομάδα δέκα νεαρούς παίκτες και το contra.gr παρουσιάζει το αγωνιστικό προφίλ τους.

Δέκα νεαροί ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Εξ' αρχής, άλλωστε, ήταν γνωστό πως ο "Δικέφαλος" φέτος θα βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στους μικρούς ηλικιακά παίκτες. Το τοπίο, ωστόσο, άρχισε να διαμορφώνεται τις τελευταίες ημέρες με την προώθηση κάποιων εκ των πιτσιρικάδων που ανήκουν στον ΠΑΟΚ στην "μεγάλη" ομάδα των "ασπρόμαυρων".

Ο Γιώργος Δώνης άρχισε να δουλεύει μαζί τους έχοντας ξεχωρίσει σε καθέναν από αυτούς κάποια χαρακτηριστικά που τον κάνουν να αισιοδοξεί εν όψει της συνέχειας και εμείς με την σειρά μας σας παρουσιάζουμε το αγωνιστικό προφίλ των δέκα παικτών που δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να καθιερωθούν στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:
Δεληγιαννίδης Παναγιώτης (μεσοεπιθετικός): Ο άνθρωπος που έζησε όσο κανείς άλλος τον Δεληγιαννίδη, ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης, ο οποίος τον είχε κοντά του από όταν ήταν 4,5 ετών, κανει λόγο για έναν ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή. "Το μόνο που του λείπει είναι οι εμπειρίες", τονίζει και επισημαίνει ότι αν δουλευτεί κατάλληλα μπορεί να αφήσει εποχή. Αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής, αλλά πατάει καλύτερα στην αριστερή πτέρυγα. Χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια, διαθέτει καλή κάθετη πάσα και έχει ηγετικές ικανότητές. Επίσης, μπορεί να βοηθήσει σημαντικά και στο σκοράρισμα

Δημοσιεύτηκε από news247